De dekkingUw voordelenDirect premie berekenenOverstap ServiceOver onsContact

Overstap Service autoverzekering

U kunt bij Polisnu.nl uw volledig verzekeringspakket onderbrengen. Dat is niet alleen handig maar ook zo voordelig. U heeft altijd digitaal inzicht in uw verzekeringen en één aanspreekpunt. Bovendien profiteerd u zo van een aantrekkelijke pakketkorting.

 

Hoe werkt de overstap Service?
Indien u zich wilt verzekeren bij offerteautoverzekering.nl of polisnu.nl, maar u heeft nog een of meerdere lopende verzekeringen elders dan kunt u onderstaand opzegformulier invullen. Wij zullen dan een concept opzegbrief aan u toezenden zodat u deze kunt ondertekenen en zelf kan toezenden aan de verzekeraar. Deze service bieden wij u volledig gratis aan.

Verkoop & tussentijdse wijzigingen

Heeft u uw huis of auto verkocht, is de premie van uw huidige verzekering verhoogd of zijn de voorwaarden gewijzigd, dan hoeft u niet te wachten op de vervaldatum, maar kunt u de betreffende verzekering zonder opzegtermijn direct beëindigen. Doorgaans moet dit binnen 30 dagen na aankondiging van de wijziging.

Speciaal voor langlopende contracten
Loopt uw huidige opstal-, inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering nog langer dan 12 maanden door? (bijvoorbeeld 3, 5 of 10-jaarscontracten) Dan is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de resterende looptijd terug te brengen tot maximaal 1 jaar na de eerstvolgende vervaldatum. Vul daarom ook deze polissen op onderstaand formulier in. Indien terugbrengen van de looptijd mogelijk is zullen wij u hierover informeren.

Achternaam *
Voorletter(s) *
Geslacht
E-mail *
Soort verzekering *
Verzekeraar *
Polisnummer *
Vervaldatum *

Het regelen van verzekeringen via internet neemt enorm toe. Steeds meer mensen maken gebruik van internet voor het regelen van hun verzekeringen. Dat is niet zo vreemd. Het zelf bepalen wanneer u uw zaken wilt regelen, zelf een keuze maken van de verzekeraar, en een scherpe premie zijn de voornaamste redenen.

Algemeen